• Alle producten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.

Betaalmethoden

Natuurlijk vinden we het belangrijk dat je gemakkelijk en veilig kunt betalen. We bieden je de mogelijkheid om te kiezen voor de manier die jij het meest prettig vind:

iDEAL (gratis)
Natuurlijk kun je bij CuteStuff.nl ook betalen via de meest gebruikte betaalmethode in Nederland: iDEAL. Je kunt met iDEAL betalen als je via internet bankiert bij ABN Amro Bank, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of KNAB. Nadat je de bestelling hebt bevestigd, selecteer je jouw bank. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar je eigen bank, waar je de bestelling kunt betalen. Zodra je betaald hebt, gaan we direct voor je aan de slag om je bestelling in orde te maken. 

Bancontact/Mister Cash (gratis)
Je kunt ook met Bancontact/Mister Cash betalen; ideaal voor Belgische klanten. Het is veilig en snel. Na het bevestigen van je bestelling, kom je in het Bancontact/Mister Cash scherm. Vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch doorgestuurd naar de vertrouwde site van jouw bank. Hier dien je het bedrag te controleren en te betalen met je paswoord of kaartlezer. Zodra je betaald hebt, gaan we direct voor je aan de slag om je bestelling in orde te maken.

SOFORT BANKING (gratis)
Als je kiest voor SOFORT Banking als betaalwijze, kom je na het bevestigen van je bestelling automatisch in het beveiligde betalingsformulier. Hier selecteer je jouw land en bank. Vervolgens kun je jouw gegevens voor het internetbankieren invullen. Daarna geef je de overschrijving vrij door middel van een bevestigingscode. Veilig, makkelijk en snel! Zodra je betaald hebt, gaan we direct voor je aan de slag om je bestelling in orde te maken.

Creditcard (gratis)
Wil je liever betalen via je creditcard? Dat is geen probleem, want CuteStuff ondersteunt de meest gebruikte creditcards: Visa, MasterCard en American Express. Na het bevestigen van je bestelling, kom je in het betaalscherm van jouw creditcardmaatschappij. Vervolgens doorloop je de verschillende stappen. Zodra je betaald hebt, gaan we direct voor je aan de slag om je bestelling in orde te maken