• Alle producten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.

Dustykid

Merken
-25%
Dustykid Dustykid A4 zip map
Dustykid A4 zip map
€3,95 €2,95
+
-49%
Dustykid Dustykid A4 insteekmap
Dustykid A4 insteekmap
€2,95 €1,50
+
-29%
Dustykid Dustykid & friends sokken
€4,95 €3,50
+
€4,95 €3,50
+
-29%
Dustykid Dustykid sokken
Dustykid sokken
€4,95 €3,50
+

Dustykid

Exclusief bij CuteStuff.nl: Maak kennis met het meest ontroerende, originele en schattige figuurtje uit Hong Kong: Dustykid. Na duizenden harten te hebben veroverd in Hong Kong is het nu de beurt om Nederland in te pakken.

Dustykid is een stofwolkje. Het maakt niet uit hoe je je voelt, goed of slecht, hij wil altijd bij je zijn. Hij heeft overal ter wereld stof vriendjes ontmoet en met hen elke dag zijn verhalen gedeeld. 

Schattig met een boodschap
Dustykid wil de bewustwording van mentale gezondheid verhogen en wil iedereen laten weten dat het okay is om je soms niet okay te voelen. Net als stof, worden mentale problemen makkelijk weggeveegd en vergeten. Maar je mentale gezondheid is zeer belangrijk voor Dustykid. Hij wil er voor je zijn door middel van bemoedigende en lieve boodschappen. Je bent niet vergeten! 

Dustykid en CuteStuff.nl
Bij CuteStuff.nl geloven we in de kracht van positiviteit. En daarom heeft Dustykid heeft ons hart gewonnen. We hebben de mensen van dit bedrijf ontmoet en hun passie gezien voor het doorbreken van het taboe rond mentale gezondheid. Dit was bijzonder om te zien en raakte ons direct. Wij delen hun passie en zijn dan ook heel trots om de exclusieve partner van Dustykid te mogen zijn!